Beoordelingen

8,0

Verkoper van: Oude Boor 6

17 juli 2018

zakelijk correct, verstand van zaken, degelijk advies en goed onderhandelaar.


8,5

Verkoper van: Heerestraat 32

11 juli 2018

Zeer correct en betrouwbaar. Prettig contact en goed luisterend naar mijn mening.nEen makelaar die de markt kent en met voorstellen komt.


8,8

Verkoper van: Pastoor Hopperlaan 4

2 juli 2018

Heel positief en de begeleiding is bijzonder deskundig. We hebben vooral veel contact gehad met makelaar Wim Vogel. Hij is heel behulpzaam en integer.


9,0

Verkoper van: Oosterstraat 18

18 juni 2018

Het contact was zeer intensief, met goede deskundige adviezen. Ik kan Bruintjes en Keurentjes dan ook bij iedereen aanraden.


8,8

Verkoper van: Veilingweg 24

13 juni 2018

Fijne, deskundige makelaar die de regio erg goed kent. Ze organiseren elke maand een openhuizendag waar je kostenloos aan mee kunt doen, erg prettig. We kregen altijd heel snel feedback op bezichtigingen. We zijn goed geïnformeerd over onze mogelijkheden tijdens het gehele verkoopproces.


9,3

Verkoper van: F. Cleveringastraat 17

9 juni 2018

Prima makelaar. Contact goed en afhandeling in orde. Vakkundige en aardige mensen.
Het heeft wel een tijd geduurd voor ons huis werd verkocht, maar in mijn ogen kon deze makelaar hier niet zo veel aan doen. Uiteindelijk nog een goede regeling met elkaar getroffen om het huis te verkopen.


9,0

Verkoper van: Korreweg 175

24 mei 2018

Vriendelijke en zeer behulpzame begeleiding bij zowel aankoop als verkoop van de woningen en ze nemen alle tijd voor je!


9,0

Verkoper van: Oosterstraat 1

27 april 2018

Alles liep prima.Keurentjes had ten alle tijde veel tijd en geduld voor ons.
De dames op kantoor deden het ook goed.
Alle afspraken werden goed na gekomen.


9,0

Verkoper van: Stationsweg 52

9 april 2018

Er is steeds een heel goed contact geweest tussen de makelaar en mij. De woning was moeilijk verkoopbaar. Er zijn veel bezichtigingen geweest en het heeft uiteindelijk resultaat gehad.


8,0

Verkoper van: De Populieren 19

2 april 2018

Zeer tevreden,goed contact en goede service!
Ze hebben mij uitstekend begeleid in de aanloop en verkoop van het huis.


10,0

Verkoper van: Wouw 1

27 maart 2018

Contact was prima. Terugkoppeling vanuit het kantoor ook steeds goed. Onze (en ook die van de makelaar) verwachting was dat de woning snel (binnen enkele weken) zou zijn verkocht. Helaas gebeurde dat niet. We hebben wel steeds het vertrouwen gehouden dat het goed zou komen. Dat is uiteindelijk ook gebleken.


8,5

Verkoper van: Kruyssteelaan 13

20 maart 2018

Contact met de makelaar verliep uitstekend. De persoonlijke aanpak is plezierig en geeft vertrouwen.


8,8

Verkoper van: Steenbakkerij 43

19 maart 2018

We hebben direct samen met de makelaar besloten om een open dag te plannen. Veel kijkers in 1x. Best overweldigend maar hij was wel direct verkocht.


8,0

Verkoper van: Walfriduslaan 1

20 februari 2018

Korte lijn en regelmatig de stand van zaken doorgeven , goed persoonlijk contact .
Snelle afwikkeling .


8,8

Verkoper van: Wadwerderweg 125

19 januari 2018

Contact met makelaar verliep plezierig, uitleg was goed en de verkoopprijs is goed ingeschat. Inschakelen van een drone bij de foto's was een goede zet.
Uitslag bouwkundige inspectie was niet op tijd bekend, heeft te lang geduurd en veroorzaakte onnodig spanning.


10,0

Verkoper van: Kerkpad 9

5 januari 2018

10 met een griffel! Kortom top makelaars! Echt een aanbeveling!
Vriendelijke groet, Erica Kelderman


10,0

Verkoper van: Uiterdijk 15

19 december 2017

Ons huis was moeilijk te vermarkten omdat het in het Groningse aardbevingsgebied.lag. De makelaar heeft van de reserves dienaangaande een kracht gemaakt door het in de prachtpanden-categorie onder te brengen. Met open dagen wist hij het huis ook prominent te adverteren. De website van het huis werd daarom voortdurend goed bezocht. Huizen wisselen niet snel van eigenaar in de regio. Onze makelaar heeft behoedzaam geopereerd, mogelijke kopers gesondeerd en goed geadviseerd toen zich een serieuze koper aandiende.


10,0

Verkoper van: Valge 41

27 november 2017

Er wat een prettige samenwerking, duidelijk, makkelijk toegankelijk. Erg vriendelijk ook kantoorpersoneel.


8,3

Verkoper van: Schoolstraat 7

13 november 2017

We hebben goede contacten onderhouden met onze Makelaar. het was een zeer fijne samenwerking. ook hebben we een tussentijds advies kunnen krijgen waar we veel aan hebben gehad.


8,0

Verkoper van: Hoofdweg 5

6 november 2017

Goed, open contact en overleg. Goede informatie over hoe bezichtigingen verliepen. Prima samenwerking, waarbij mijn inbreng goed aan bod is gekomen.


9,0

Verkoper van: Jan Zijlmasingel 41

4 november 2017

Contact met makelaar was goed. Hield ons op de hoogte van lopende zaken. Gaf tevens juiste advies met betrekking aanschaf nieuwe woning.


9,0

Verkoper van: De Zon 23

9 oktober 2017

Prima en prettig contact met iedereen van het makelaarskantoor. Snelle actie. Verkoop binnen drie weken.


8,5

Verkoper van: Johan Dijkstrasingel 59

28 septemer 2017

Deze makelaar heeft mij op een vriendelijke en deskundige wijze bijgestaan bij verkoop van mijn huis. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Daarnaast gaf hij mij het vertrouwen dat de verkoop geen probleem zou zijn.


10,0

Verkoper van: Rudolf Agricolastraat 5

22 september 2017

Alles was goed/uistekend, geen enkel minpunt. Om de één of andere reden wordt mijn beoordeling pas gevalideerd als ik er ten minste 100 karakters aan heb besteed. Vreemd, maar ik klets nog wel even door. Het punt is: ik beveel makelaardij Bruintjes&Keurentjes van harte aan!


8,0

Verkoper van: Geert Reindersstraat 8

11 september 2017

Vanaf het eerste contact was het plezierig en correct. Wij kunnen dan ook concluderen dat tot en met de verkoop, onze belangen absoluut naar behoren zijn uitgevoerd. Wij bevelen makelaarskantoor Bruintjes en Keurentjes dan ook van harte aan.


9,0

Verkoper van: Waldadrift 40

7 augustus 2017

Alles verliep op rolletjes. Vlotte en heldere informatie. Ik zou niet weten hoe de man nog verder aan te prijzen.


10,0

Verkoper van: van Giffenstraat 48

20 juli 2017

Fijne begeleiding ontvangen bij de verkoop van mijn huis, goede deskundigheid en juist advies . Zeker een aanrader.


8,5

Verkoper van: Turftorenstraat 69

4 juli 2017

Makelaar hield het hoofd koel. Vele adviezen gedurende periode van te koop staan ontvangen t.a.v. vergroten van de verkoopbaarheid, die m.i. niet zinvol waren. Geduld is een schone zaak.


8,8

Verkoper van: Oosterseweg 15

6 juni 2017

Zeer goede contacten zeer goede service alles zeer goed erg tevreden over de makelaar alles was naar wens.


8,0

Verkoper van: Hoofdweg 39

30 mei 2017

Een lastig object in een moeilijke markt maar met geduld hebben we de juiste kopers voor dit unieke pand gevonden. Ik feliciteer de nieuwe eigenaren en wens ze heel veel woonplezier.


9,8

Verkoper van: De Lijnbaan 23

6 april 2017

Als nabestaanden van de Lijnbaan 23 is de begeleiding en verkoop in goed overleg uitstekend verlopen. Wat ik ook erg fijn vond iedere week een mail met de statistieken van de woning. Dhr Vogel en dhr Keurentjes hebben prima werk geleverd.


9,0

Verkoper van: Oude Dijk 59

31 maart 2017

Deze makelaar is klantvriendelijk, deskundig en staat altijd open vragen te beantwoorden. Ook de afhandeling is zeer deskundig. Echt een aanrader.


7,5

Verkoper van: Torenstraat 7

27 maart 2017

Het verkopproces is uiteindelijk een langdurige relatie geworden, vanwege de moeilijke verkoopomstandigheden. Mede door die lange periode relatief weinig contact gehad. Uiteindelijk is toch een verkoop tot stand gekomen. De informatievoorziening en begeleiding gedurende die periode was goed.


7,8

Verkoper van: Lijnbaan 2

24 maart 2017

Gedegen kennis, voortvarend, zeer vriendelijk, accuraat handelend. Zeer klantvriendelijk en empatisch!


9,0

Verkoper van: Heerdweg 3

14 maart 2017

Heldere communicatie over de gang van zaken, de mogelijkheden en de beperkingen. Plezierig in de omgang; dit geldt voor de makelaar als ook de kantoormedewerkers.


9,0

Verkoper van: Rietemastraat 4

7 maart 2017

Persoonlijk en eerlijk advies en hulp. Zoek je contact krijg je snel reactie .. en goede begeleiding tot verkoop en koop voor nieuwe woning.


8,5

Verkoper van: Hoofdstraat 29

27 februari 2017

Kontakt verliep heel goed, toen de prijsonderhandelingen begonnen gaf de makelaar goed advies en we zaten op 1 lijn vwb strategie, uiteindelijk pakte dat uit in een kort onderhandelingstraject met een acceptabele verkoopprijs.


9,0

Verkoper van: Bedumerweg 42

21 april 2016

Contact met de makelaar en personeelsleden was uitstekend, goed overleg ook tijdens het verkoopproces. We bleven goed op de hoogte en afhandeling na verkoop was prima. Betrouwbaar en sympathiek makelaarskantoor.


8,8

Verkoper van: Oudeweg 22

7 april 2016

Makelaardij is deskundig, betrokken, duidelijk en bieden gedurende gehele proces een uitstekende dienstverlening.


8,8

Verkoper van: Molenstraat 12

3 maart 2016

Het is prettig samenwerken met Bruintjes en Keurentjes.Ze geven aan wat je kunt veranderen om kopers te trekken.Ze geven goed advies over de vraagprijs en de onderhandelingen gingen precies zoals afgesproken.Wij waren zeer tevreden.


8,0

Verkoper van: Kerkuil 23

11 februari 2016

prima om mee samen te werken ook op kantoor is men vriendelijk voor ons een goede ervaring voor ons


8,8

Verkoper van: Methardusstraat 8

20 januari 2016

Bruintjes en Keurentjes heeft zich van een deskundige en vriendelijke manier laten zien. Het deskundig samenspel tussen binnendienst, verkoop, en opdrachtgever, heeft geleid tot een verkoop naar tevredenheid.Waarbij wel moet worden opgemerkt dat een verkoop en een beoordeling na die tijd over het algemeen natuurlijk een positief beeld geven.


8,8

Verkoper van: Jan Jordenshof 10

7 januari 2016

Vlotte en accurate reactie op vragen en veel kennis van zaken. Zowel de makelaars als de medewerkers op kantoor. Goed overleg tussen ons en de makelaar. Het hele proces is prettig en vlot verlopen en wij raden makelaardij Bruintjes en Keurentjes zeker aan als makelaarskantoor!


10

Verkoper van: Pastoriepad 2

8 december 2015

Had mijn keuze voor deze makelaar genomen op voorspraak van bekenden. En mijn verwachtingen zijn op ieder gebied waar gemaakt.Gedegen kennis van zaken wat betreft de markt in dit gebied.Prettig in het contact en stipt wat betreft de afspraken. Er is mij veel werk uit handen genomen wat betreft het contact met de verkoper.Ik ben er van overtuigd dat door zijn kennis en deskundigheid mijn huis in korte tijd verkocht is.Kortom: Aan te bevelen!


8,5

Verkoper van: Nieuwestreek 89

4 december 2015

We hadden vriendelijke en aangename contacten met makelaar Joost Keurentjes. Hij was steeds goed bereikbaar en beschikbaar voor overleg.


7,3

Verkoper van: Loohof 19

2 december 2015

Goed, met vragen kreeg ik altijd goed advies...................................................................


10

Verkoper van: Korenlaan 26

13 november 2015

Een goede samen werking makelaar en personeel. Vragen werden goed beantwoord.Makelaardij Bruintjes en Keurentjes aan te bevelen.


9,3

Verkoper van: Noorderweg 15 a

6 november 2015

Het contact met onze makelaar, Joost Keurentjes , verliep uiterst prettig. Was uiterst actief in het begeleiden van de aspirant-kópers tijdens de rondleidingen. De nabespreking met ons verliep in een ongedwongen sfeer. Mede dankzij zijn inzet verliep de verkoop vlot. Daarna zijn we samen met Joost Keurentjes op zoek gegaan naar een nieuw huis. We hebben samen een aantal huizen bekeken. Daarbij bleek de deskundigheid van Joost. Hij zag de gebreken en tevens had hij snel door of we een bepaald huis wel of niet iets vonden.
Conclusie: we zijn uiterst tevreden over hoe het allemaal is verlopen.


9,0

Verkoper van: A.S. de Blécourtlaan 17

31 oktober 2015

Voor de tweede keer een huis aangekocht en verkocht via deze makelaar!Super!Mocht het weer nodig zijn dan zeker weer.


8,8

Verkoper van: Nassaustraat 20

27 oktober 2015

-correct ontvangen-duidelijke afspraken-snel antwoord bij vragen via de telefoon/mail-zelfs via sms als de betrokkene makelaar op vakantie was


8,0

Verkoper van: Wilhelminalaan 31

22 oktober 2015

Huis in aardbevingsgebied boven verwachting snel verkocht. Mogelijkheden goed ingeschat.Vriendelijke en deskundig personeel. Direct en adequaat antwoord op diverse vragen.


8,5

Verkoper van: Krassumerstraat 44

9 oktober 2015

De makelaar is goed bekent in deze omgeving en doet goed werk alleen jammer de het huis lang te koop heeft gestaan maar zeer wel tevreden met de makelaar


8,0

Verkoper van: Westersingel 68 b

6 oktober 2015

Ons contact verliep goed. Huis was aardig snel verkocht. Prijs was wat lager dan we eigenlijk wilden maar dat kan je verwachten in deze tijd.


8,8

Verkoper van: Torenweg 13

27 september 2015

Een zeer goede ervaring met deze makelaar. We hadden 2 verschillende makelaarskantoren voor een kennismakingsgesprek uitgenodigd, maar qua kennis en indruk gekozen voor Bruintjes en Keurentjes.Onze makelaar was een no-nonsense persoon, gewoon eerlijk, realistisch en zegt waar het op staat.Zo kwamen we ook niet voor verassingen bij het verkoopspelletje te staan, en hebben we naar ons gevoel voor een goede prijs verkocht.Tevens de aankoop van onze nieuwe woning door dezelfde makelaar laten doen. Het zelfde verhaal; we wisten wat we wilden, de makelaar wist onze wensen en wist ook wat realistisch was. En zo kwamen we er ook samen weer goed uit.De overige medewerkers op kantoor zijn ook zeer vriendelijke mensen. De zaken worden snel en goed geregeld.


9,3

Verkoper van: Loohof 4

16 september 2015

In het allereerste gesprek over mogelijkheid tot verkopen, kregen wij al duidelijk een beeld van wat er mogelijk was.Ook tijdens de periode van verkoop was het prettig werken met een deskundig persoon die wist waar hij het over had en duidelijk alle mogelijkheden aangaf.Een makelaar om prettig en goed mee te werken indien men zijn huis wil verkopen.


7,0

Verkoper van: De Schans 4

6 augustus 2015

Goed contact, goede en snelle service, klantvriendelijk. Wel een verschil welke makelaar / medewerker je hebt.


7,3

Verkoper van: Kerspel 25

3 augustus 2015

Makelaar heeft de opdracht goed vervuld en van te voren duidelijk aangegeven wat hij verwachtte m.b.t. de verkoopprijs. Bij bezichtigingen vond goede terugkoppeling plaats evenals bij de prijsonderhandeling.